Informacijska mreža in osebni svetovalni servis VARNA STAROST.SI

Starost je obdobje, ki združuje izkušnje in modrost celega življenja. Pa vendar, ali smo dobro pripravljeni na spremembe, ki se pojavijo v tem obdobju, ko morda ne bomo več mogli skrbeti zase? Ali poznamo vse možnosti, ki so nam takrat na voljo in ali bomo še sposobni izbrati in urediti zase optimalno rešitev?

Na enem mestu združujemo znanja različnih strokovnjakov, ki vam svetujejo in pomagajo rešiti vse vrste zapletov, ki lahko nastanejo. Ažurno spremljamo ponudbo storitev namenjenih starejšim. Sledimo trgu oskrbovanih stanovanj, dnevno smo v kontaktu z nekaterimi upokojenskimi domovi in drugimi ponudniki storitev na tem področju. Naša pravna služba predlaga in pripravlja rešitve s področja dedovanja in prenosov lastništva, nepremičninski strokovnjaki pomagajo z nasveti in realizacijo upravljanja nepremičnin, finančni svetovalci iščejo optimalne rešitve, ki zagotavljajo varno in brezskrbno preživljanje starosti.

Strokovno svetovanje za brezskrbno starost

Pooblastite svojega osebnega svetovalca, da po vaših željah in v vašem imenu rešuje težave. Seveda v sodelovanju s strokovnjaki in dobro razvite informacijske mreže.

Pregled storitev

  • svetovanja namenjena starejšim (in njihovim svojcem)
  • posredovanje informacij o domovih upokojencev, oskrbovanih stanovanjih, pomoči na domu ali po dogovoru – podrobne analize nastanitvenih možnosti
  • pomoč pri uveljavljanju pravic
  • posredovanja strokovnjakov s področij prava, nepremičnin in upravljanja financ
  • pomoč pri urejanju dokumentacije in upravnih poslih

Naš kontakt

Pokličite nas na brezplačno številko 080 22 46 ali izpolnite kontaktni vprašalnik na spletnem naslovu www.varnastarost.si in dogovorili se bomo za termin za spoznavni sestanek. Na podlagi vaših individualnih želja bomo ocenili, ali vam lahko pomagamo in kako.

T: 080 22 46
info@varnastarost.si
www.varnastarost.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.