F3ŽO: Posvet o medgeneracijskem sodelovanju v delovnem okolju

Na 12. Festivalu za tretje življenjsko obdobje (F3ŽO), bo EiM, Center razvoja človeških virov predstavil projekt »POVEŽIMO ZNANJE«, v okviru katerega so raziskali različne koncepte in dobre prakse na področju prenosa znanj, spretnosti in izkušenj med generacijami.

Posvet bo v sredo, 3. oktobra 2012 ob 12:20 v dvorani M2 – prvo preddverje Cankarjevega doma

Pripravili so posvet, na katerem nas bosta nagovorila direktor Urada Vlade RS za komuniciranje, mag. Anže Logar, ki bo o medgeneracijskem sodelovanju spregovoril v povezavi s sprejemanjem nove delovne in pokojninske zakonodaje, ter vodja Predstavništva Evropske komisije v Sloveniji, ga. Nataša Goršek Mencin, ki bo predstavila širši evropski kontekst zaposlovanja in medgeneracijskega dialoga. Pridružil se nam bo tudi nacionalni koordinator Evropskega leta 2012, g. Aleš Kenda iz Ministrstva za delo, družino in socialne zadeve, ki bo osvetlil dogajanja in spoznanja, ki so rezultat Evropskega leta aktivnega staranja in solidarnosti med generacijami 2012.

Osrednja pozornost našega druženja pa bo namenjena spoznavanju oblik in koristi sodelovanja generacij v delovnem okolju ter konkretnih primerov dobre prakse povezovanja in koriščenja delavnega, intelektualnega ter ustvarjalnega potenciala, ki ga na delovno mesto prinašajo tako mlajši kot tudi starejši zaposleni. Naj nas navdihnejo pri oblikovanju boljšega družbenega okolja.

Vljudno vabljeni!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.