Sodelujte na festivalu F3ŽO kot prostovoljec!

Organizatorji pričakujejo goste iz Slovenije in tujine, zanimive nastopajoče in podjetja ter organizacije, ki bodo svojo dejavnost predstavili obiskovalcem. V želji, da bi bilo za sodelujoče in obiskovalce kar najbolje poskrbljeno, vabijo v svoje vrste komunikativne ljudi, ki se radi družijo, širijo svoja poznanstva in si želijo pridobiti nove izkušnje.

Organizatorji bodo potrebovali pomoč pri distribuciji promocijskih gradiv pred in med festivalom, usmerjanju obiskovalcev po pestrem festivalskem dogajanju ter pri skrbi za nastopajoče in tekoč potek programa na festivalu. Najavljenim skupinam obiskovalcev vseh starosti bi radi razkrili skrite in zanimive kotičke festivalskega dogajanja. V ta namen vabijo k sodelovanju vse, ki ste se pripravljeni seznaniti s festivalskimi vsebinami in imate veselje do dela z ljudmi.

f3zo_logoNa festivalu se obeta tudi obisk delegacij iz tujine, zato ste dobrodošli vsi, ki tekoče govorite angleško, hrvaško, nemško ali italijansko, po možnosti pa tudi češko, slovaško, romunsko in madžarsko ter bi želeli sodelovati pri sprejemu tujih gostov.

Pred in med festivalom sodelujte:
• kot vodič po festivalu
• pri distribuciji promocijskega gradiva
• pri urejanju razstavnega prostora
• pri skrbi za nastopajoče in tekoč potek programa

Vabljeni ste, da turobne jesenske dni preživite v veseli družbi ljudi vseh starosti, sklenete nova prijateljstva in v prostem času naredite nekaj koristnega tako zase kot tudi za druge. Prostovoljno delo lahko opravljate v okviru svojih želja in zmožnosti. Na festivalu lahko preživite le en dan ali pa pomagate pri izpeljavi vseh treh festivalskih dni. Prostovoljci bodo prejeli potrdilo o opravljenem prostovoljnem delu, dijakom pa se sodelovanje na festivalu šteje kot opravljanje obveznih izbirnih vsebin.

Vsi, ki vas takšen način sodelovanja zanima, ste vabljeni, da do 30. avgusta 2010 izpolnite prijavnico na spletni strani http://www.f3zo.si/o-festivalu/prostovoljstvo2/, ali pa se obrnite na Ireno Bezlaj, ki je dosegljiva na spletnem naslovu irena.bezlaj@f3zo.si, ali na telefonski številki 01 620 36 81.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.