Vodna senior telovadba

Aktiven življenjski slog  ima v poznih letih velik pomen, saj nam pomaga ohranjati telesno kondicijo in izboljšuje delovanje  telesnih funkcij, ki z leti izgubljajo svojo moč.  Razgibavanje v vodi deluje sproščujoče na celotno telo, vaje pa so sestavljene iz aerobne in anaerobne vadbe.

Usposobljeni inštruktorji nas bodo z aerobno vadbo pripeljali do večje vzdržljivosti in izboljšanja kardiovaskularnega in dihalnega sistema, povečali pa bomo tudi odpornost proti različnim boleznim. Za anerobno vadbo pa je značilna krepitev posameznih delov telesa – nog, rok, kolčnega predela, ramenskega obroča in hrbtenice.

V Termalnem templju Vodnega mesta Atlantis nam je vsak dan od ponedeljka do petka ob 10.00 na voljo brezplačna vodna vadba.

Posebej priljubljena vadba je tudi vodna aerobika. Gre za aktivnejšo vadbo, pri kateri izvajamo gibe s pomočjo glasbe. Pri tem ritmičnem izvajanju vaj se posvetimo delovanju čim večjega dela gibalnega aparata in poskrbimo za konstantno aktivnost telesa. Z vajami bomo okrepili telo, izboljšali koordinacijo in ravnotežje ter omilili bolečine v sklepih.

Vodna aerobika se v izvaja vsak dan od ponedeljka do petka med 19.00 in 20.00.

Poleg telesne aktivnosti lahko vodna telovadba poskrbi tudi za sklepanje novih prijateljstev in deljenje nasmehov med vrstniki, saj gre za skupinsko izvajanje vaj in deljenje mnenj aktivnih ljudi. Telesna vitalnost gre z roko v roki tudi s sproščenimi mislimi in vodi do boljšega vsesplošnega počutja.

V prostor Termalnega templja ste vabljeni tudi z nakupom paketnih vstopnic, s katerimi boste deležni posebnih popustov: nakup desetih vstopnic vključuje 15% popust, nakup 20 vstopnic pa 25% popust. S paketnimi vstopnicami si lahko v prihajajočem zimskem času zagotovite redne vodne užitke ali pa jih izkoristite skupaj s še eno osebo in tako podelite svoje prijetne telovadne trenutke s prijatelji ali partnerji.

Oglasno sporočilo

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.