Klavirski trio Ars Musica in Steve Klink Trio & Mia Žnidarič na Ljubljanskem gradu

Klavirski trio Ars Musica je komorni sestav, ki pogumno vstopa v slovenski in evropski kulturni prostor. Leta 2004 nastali trio sestavljajo pianistka Jerneja Grebenšek, violinistka Mojca Menoni Sikur in violončelist Martin Sikur, ki so si po končanih študijih doma in v tujini zaželeli komornega muziciranja. Skrbno oblikovani sporedi, izvajalska odličnost in naklonjenost glasbi novega časa so odlike, ki so jim odprle koncertne odre po vsej Sloveniji, pa tudi v tujini. Njihov repertoar zajema dela iz različnih stilnih obdobij.

Trio Ars Musica
Trio Ars Musica

Pomlad je tu in čas je, da si privoščite večer swinga in jazza v prijetnem okolju Ljubljanskega gradu. Glasbeno popotovanje bo pričel ameriški pianist Steve Klink s svojim triom in vam v prvem delu koncerta predstavil glasbo z njegove nove zgoščenke »The Ocean«, ki je pravkar izšla v Nemčiji in prejela najboljše kritike. V drugem delu večera se mu bo pridružila naša prva dama jazza Mia Žnidarič in občinstvu predstavila izbor njenih novih skladb ter nove aranžmaje njenih velikih uspešnic. Ob pomoči zasedbe SLO HORNS vam bo večer swinga zagotovo polepšal pomladni večer …

10 brezplačnih vstopnic za koncert čaka srečneže, ki se bodo odzvali in nam poslali e-pošto. Popusti za vse upokojence!

Za vas smo pripravili 10 vstopnic za koncert Klavirskega tria Ars Musica, ki bo 23.5.2012 ob 19.30 in koncert Steve Klink Trio & Mia Žnidarič, ki bo 29.5.2012 ob 20.00 na Ljubljanskem gradu. Vse kar je potrebno je, da nam do 21.5. 2012 pišete na elektronski naslov: info@ljubljanskigrad.si s pripisom Zvoki klasike ali Steve Klink Trio & Mia Žnidarič. Med prejetimi sporočili bomo izžrebali 5 nagrajencev, ki bodo prejeli dve vstopnici.

Prodaja vstopnic: Info center na Ljubljanskem gradu, spodnja postaja vzpenjače, www.ljubljanskigrad.si ter na vseh prodajnih mestih www.mojekarte.si.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.