Še nekaj prostih mest za brezplačne internetne delavnice za invalide v Mariboru

Projekt Kulturna spletanja ima glavni cilj dvig zaposljivosti ranljivih skupin na področju kulture. Financiran je s strani Evropskih socialnih skladov in Ministrstva za kulturo RS, zato je za udeležence brezplačen.

V seriji osmih delavnic (1-krat tedensko, po 4 ure v popoldanskem času) se bomo posvečali predvsem možnostim (samo)promocije na internetu. Vsak udeleženec bo dobil brezplačno spletno stran, ki bo oblikovana po njegovih željah in potrebah, nato pa ga bomo naučili to stran uporabljati tako, da bo na njej lahko promoviral sebe, svoje delo ali pa dela oz. storitve koga drugega. Seznanili ga bomo s postopki obdelovanja in objavljanja besedil, slik, videov na svoji spletni strani, spoznal bo najboljše načine pisanja za splet, predstavili mu bomo delovanje spletnih skupnosti (Facebook, Twitter, blogi) in kako jih lahko izkoristi za (samo)promocijo. Na koncu bo lahko samostojno upravljal s spletno stranjo in jo koristil kot orodje za svoje delovanje.

DELAVNICE SO PRIMERNE TAKO ZA ZAČETNIKE, KOT ZA TISTE, KI ŽELIJO SVOJE ZNANJE IZPOPOLNITI. 

Sprva je bil predviden začetek delavnic 10. marca 2010, a je zaradi manjših tehničnih težav prestavljen na 17. marec 2010. Delavnice bodo potekale v prostorih B2 na Glavnem trgu 17 v Mariboru. Nekaj mest je še prostih, zato vabimo vse zainteresirane, da se pridružijo.

Prijave zbiramo vse do začetka delavnic na spletni strani www.kulturna-spletanja.si, za morebitne dodatne informacije pa lahko pišete vodji projekta Romanu Čretniku na roman.cretnik@zl.webinarji.eu ali ga pokličete ali pišete SMS na 041 783 469.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.