Novi Hartmann izdelki za inkontinenco

Inkontinenca

Ena od petih oseb starejših od 40 let trpi zaradi oslabljenega mehurja ali tako imenovano inkontinenco. Inkontinenca kot stanje, v katerem oseba izgubljna nadzor nad odvajanjem urina in/ali blata predstavlja zdravstveni, socialni, higienski in psihološki problem o katerem se še vedno zelo malo govori, pojavi pa se lahko pri vsaki starosti in pri obeh spolih. Ljudi pogosto spremlja občutek sramu, pomanjkanje smaozavesti ter zatekanje v samoto.

V situaciji, ko se ljudje srečajo s težavami, ki so povezane z inkontinenco, pogosto brez zdravnikovega nasveta ali posveta s farmacevtom posežejo po različnih higienskih pripomočkih, ki ne nudijo popolne in zadostne zaščite in diskretnosti. Z izbiro in uporabo pravih inkontinenčnih pripomočkov se lahko kvaliteta življenja posameznika povrne v normalno stanje. Z uporabo HARTMANN inkontinenčnih pripomočkov so lahko tako uporabniki kot negovalno osebje prepričani in varni, da uporabljajo visokokvalitetne pripomočke za enkratno uporabo, ki so prilagojeni uporabnikom in njihovim individualnim potrebam. Izdelki zagotavljajo zaščito pred iztekanjem, zaščito kože pred razdržanjem, visoko udobje nošenja in so enostavni za uporabo.

MoliMed Comfort

Vpojne predloge MoliMed Comfort vsebujejo antibakterijsko, pH nevtralno jedro Dry Plus, ki hitro in varno vpija tekočino. Celotna površina predloge je prekrita z netkanim površinskim slojem, ki kožo ščiti in jo ohranja suho. Bela, neprepustna folija na zunanji strani in mehka elastika v predelu mednožja. Predloge zagotavljajo optimalno udobje, hitro absorbcijo urina in začito pred ponovnim vračanjem tekočine na površje. Zaradi lepljivega traku, za pričvrstitev, na spodnjem delu predloge, jih lahko varno in diskretno namestimo v spodnje perilo. Dermatološko testirane.

MoliCare Comfort

Anatomsko oblikovane hlačne predloge ali tako imenovane plenice za inkontinenco z zračnim, netkanim materialom na predelu bokov, ki pomaga ohranjati zdravo okolje kože in bistveno zmanjšuje njeno temperaturo ter s tem tudi možnost za nastajanje rdečine, draženja in alergije. Hlačne plenice so primerne za težko in zelo težko stopnjo urinske ali fekalne inkontinence; za osebe, ki potrebujejo dodatno oskrbo ali za aktivne osebe. 3 slojno, antibakterijsko, pH nevtralno jedro Dry Plus, hitro in zanesljivo vpija tekočino, ki se s pomočjo posebnega sistema vlaken enakomerno razporeja po celotni površini plenice. Zaradi visoke vpojnosti, zagotavlja plenica zanesljivo zaščito kože, medtem ko netkani površinski sloj kožo dolgo ohranja suho in negovano. Zunanji, neprepustni zaščitn PE film preprečuje iztekanje tekočine iz plenice, medtem ko indikator vlažnosti nazorno pokaže, kdaj je prišlo do mikcije (uriniranja) in opozarja, kdaj je čas za zamenjavo plenice. Vodoodporen, anatomsko oblikovan notranji trak in anatomsko oblikovane gube v predelu mednožja zagotavljajo dodatno zaščito pred iztekanjem tekočine ob straneh. Dodatno diskretnost omogoča nevtralizator vonja, ki nase zanesljivo veže neprijeten vonj. Trakovi za večkratno lepljenje omogočajo edinstven sistem zapiranja plenice ter zagotavljajo udobno nošenje in optimalno pričvrstitev. Vsi uporabljeni materiali so uspešno dermatološko testirani.

Več o Hartmann izdelkih lahko izveste, če kliknete njihov znak:

Oglasno sporočilo

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.