Štore: Za najem na voljo oskrbovana stanovanja

Še nekaj stanovanj prostih za najem

V oskrbovanih stanovanjih Štore je je možno izbirati med 40 popolnoma opremljenimi stanovanji velikosti 25 do 50 m2 v štirih etažah, povezanih s stopnišči in osebnimi dvigali. Stanovanja so oddaljena od zdravstvenega doma in lekarne slabih 100 m in malo več do živilske trgovine. Stanovanja so namenjena  bivanju ene ali dveh oseb.

Nekaj različnih enot je še prostih. Vsa stanovanja so popolnoma opremljena. Strošek najemnine že od 250 € mesečno. Pokličite Dom Lipa in preverite!

Dom Lipa je z izgradnjo oskrbovanih stanovanj v neposredni bližini doma starejših na Lipi v Štorah kvalitetno dopolnil ponudbo za potrebe oseb, starejših od 65 let. Bivanje v sodobno zasnovanih stanovanjih s primerno opremo prostorov nudi stanovalcem zasebnost, hkrati pa so na voljo storitve osnovne in socialne oskrbe (zdravstvo, prehrana,pralnica, čiščenje, prireditve, izleti, …) glede na željo in potrebe stanovalcev. Oskrbovana stanovanja Štore se nahajajo v neposredni bližini zdravstvenega doma, lekarne, trgovine in pošte ter so dostopna ločeno od doma starejših, hkrati pa so z njim povezana z veznim hodnikom, kar omogoča nemoten prehod v vseh letnih časih in vseh vremenskih razmerah.

Dom Lipa, dom starejših četrte generacije

Dom Lipa je iz bivalnega in strokovnega vidika zasnovan kot dom starejših ČETRTE GENERACIJE, kar pomeni, da nudi celovito oskrbo stanovalcem po najsodobnejšem konceptu, ki zagotavlja družinsko obliko življenja. V domu nudijo standardne in nadstandardne storitve, glede na potrebe in želje stanovalcev.

Več informacij:

Centrala:
08 2009 200

g. Anton Turnšek:
041 645 166

e-pošta: info@domlipa.si
spletna stran: www.domlipa.si

Oglasno sporočilo

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.