Dobrodelni tekači

Tek je bil brez številk in merjenja časa, tudi brez promocijskih vrečk, vendar z obilo pozitivne energije in prijetnega druženja. Vsak udeleženec je prispeval najmanj pet evrov, zbirali pa smo tudi plastične zamaške in tonerje za dober namen.

tekaški forumProgo smo si lahko izbrali sami in sicer v dolžini dveh ali osmih kilometrov. Progo smo lahko pretekli ali prehodili, važen je bil dober namen  in dobrodelnost.

No ne moremo se pohvaliti z visokimi številkami – zbrali pa smo 2 krat 141 evrov in sicer za rdeče noske in zavetišče Horjul. Denar so darovali tudi člani tekaškega foruma, ki niso tekli z nami, a so želeli pomagati … Vendar kamen na kamen palača, samo posnemati nas je treba, pa bo takoj malo lepše v tej naši deželici.

Proga je bila zimska, malo poledenela in tudi romantična, saj smo tekli po Rožniku s čelnimi lučkami in prav lepo je bilo videti kolono lučk, ki so svetile v zasneženem gozdu.

Tudi vreme nam je bilo naklonjeno, saj je začelo deževati šele bolj proti koncu teka.

Mislim, da ni bilo tekača, ki ne bi odšel domov z lepimi občutki in dobro voljo.

Seveda, bomo take prireditve še nadaljevali, kajne Tekaški forum!

tekaški forum

2 KOMENTARJI

  1. Denar je po teku še kar pritekal,tako je Tekaški forum nakazal 29.12 -ga: 141€ za rdeče noske in 161€ za zavetišče Horjul. Skupaj smo zbrali 302 € !

  2. Denar je po teku še kar pritekal,tako je Tekaški forum nakazal 29.12 -ga: 141€ za rdeče noske in 161€ za zavetišče Horjul. Skupaj smo zbrali 302 € !

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.