Spoznajte zavod Bisernica

Z dotikom do zdravja

Z dotikom do zdravja je metoda v naravnem zdravstvu, ki povezuje funkcije mišic z načeli kitajske medicine. S to metodo ocenimo energijo in telesne funkcije ter z uporabo nežnih, a učinkovitih zdravilnih metod izboljšamo zdravje, počutje in vitalnost. Z metodo Z dotikom do zdravja prepoznamo energijske blokade v sistemu posameznika. Metoda Z dotikom do zdravja je zahodni civilizaciji poznana kot visoko učinkovita metoda za izboljšanje in ohranjanje počutja, stabiliziranje imunskega sistema ter za bolj veselo, srečno in zadovoljno življenje.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rthupKQmUek[/youtube]

Power Pot

Opazovanja so pripeljala do spoznanj, da je disfunkcija določenega organa močno povezana z oslabelostjo v določenih mišicah in obratno: da krepitev določenih mišic pospešuje delovanje določenega organa in obnavlja njegove funkcije.

Power Pot je izvajanje fizičnih vaj, masaža in pritiskanje nevrolimfatičnih in nevrovaskularnih točk z namenom uravnovešanja in krepitve energije v vašem telesu.

  • povečate energijo v telesu
  • sprostite stres
  • dvignete energijo za učinkovito učenje in pomnenje( za izboljšanje spomina) Zakaj!
  • povečate energijo kreativnosti
  • dvignete učinkovitost delovanja imunskega sistema

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sp4vowWPNns[/youtube]

V ponedeljek nas bo snemala tudi RTV Slovenija za oddajo Duhovni utrip. Lokacija predstavitve je Stražišče pri Kranju, Bičkova 17, več info na www.bisernica.si in na gsm 040 871 277

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.