Likovna razstava Ljudmile Turk

Člane ekipe zlatoletnikov z Ljudmilo veže prav posebna vez. Nadarjena umetnica je bila namreč obiskovalka naših delavnic v okviru projekta Kulturna spletanja. Tekom projekta smo številnim invalidom, ki se ukvarjajo z umetnostjo in kulturnimi dejavnostmi izdelali spletne strani ter jih primerno izobrazili za uporabo spletnih medijev, specifičnih spletnih orodij, samopromocije in kulturnega udejstvovanja.

Veseli nas, da danes, ko minevajo tri leta od izteka projekta, s strani udeležencev delavnic še vedno prejemamo izpovedi o pozitivnih izkušnjah, ki so sledile kot posledica pridobljenih znanj na naših delavnicah. S podobno zgodbo nas je tokrat razveselila Ljudmila. Kot pravi sama, ji je prav sodelovanje z Zavodom Zlata leta na široko odprlo vrata v svet interneta in posledično – svet umetnosti.

V današnjem svetu se je še enkrat več izkazalo, da so sodobne tehnologije in njihova uporaba jeziček na tehtnici, ki nam ob pravilni uporabi lahko pomaga do uresničitve sanj in ambicij, ki so se nam še nedavno zdele neuresničljive.

Še enkrat čestitamo Ljudmili Turk in vabimo na ogled razstave njenih del. Slednjo si bo moč ogledati še vsaj mesec dni po njenem odprtju.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.