Vabljeni na pogovor z evroposlancem Lojzetom Peterletom

V sklopu posebne edicije oddaje Radia Študent Milo rase vitica, vitica življenja mila se bosta v petek, 7. decembra, ob 10.00 v Centru starejših Trnovo v Ljubljani gostitelja Karbo in The Zazo pogovarjala z evropskim poslancem Lojzetom Peterletom.

Ker vam bo enkrat premalo, pravijo na Radiu Študent, bodo pogovor ponovili še v etru na 89,3 MHz v sredo 12. decembra ob 20.30.

Spletna stran Radia Študent: radiostudent.si
Prenos v živo: klik

Mesečna oddaja Milo rase vitica ima inovativen pristop k intervjuvanju, ki prebuja spomine, izkušnje in znanje gosta v oddaji. Ne glede na to, kdo je gost, in ne glede na to, kakšen je njegov status, gostitelja  Karba (Peter Karba) in The Zaza (Matjaž Juren – Zaza) pripravita pogovor, ki je nepozaben in zanimiv tako za širše množice kot tudi za zahtevnejše občinstvo. Oddaje ponavadi potekajo v studiu Radia Študent, radi pa jih izvajamo tudi na različnih zunanjih lokacijah.

D.  E. P. R. A. ali Dogodkovnik Evropskega parlamenta – radijska  aktualizacija je projekt Radia Študent, ki se s celotnim imenom glasi  Dogodkovnik Evropskega parlamenta – Prevpraševanje in razvoj idej o Evropskem parlamentu, politikah in državljanstvu skozi serijo dogodkov Radia Študent. Projekt sofinancira Evropski parlament.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.