Pegazov dom praznuje 6 obletnico

Sledili smo razvoju koncepta 4. generacije domov, se izobraževali na različnih področjih, tako strokovnih, kot tudi na področju medsebojnih odnosov in komunikacije.

Prizadevamo si, da je Pegazov dom odprt in prijazen za bivanje stanovalcev, da nudi vso strokovno, zdravstveno in socialno podporo, ki je potrebna stanovalcem. Predvsem pa, da imajo ljudje občutek, da so tu zaželjeni, dobrodošli, da jih imamo radi. In nenazadnje, da se v domu dobro počutijo tudi zaposleni, ki so ključni za doseganje prej navedenih ciljev.

Letošnjo 6. obletnico smo praznovali v družbi učencev I. OŠ Rogaška Slatina, ki so nas očarali z latino plesno točko ter ljudskih pevk iz Rogatca in poleg petja pripravile še humoren skeč z naslovom Finančna kriza. Slovesnost so počastili še župan Rogaške Slatine mag. Branko Kidrič ter vokalna skupina Vitis, ki je zaokrožila praznični dan.

Lepo je živeti v kraju, kjer so ljudje pripravljeni prisluhniti potrebam starejših. Ob tej priložnosti se iskreno zahvaljujemo vsem, ki prihajate in bogatite življenje v domu z vašo dobro voljo, petjem, glasbo, plesom in predvsem s prijazno in toplo besedo.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.