Informirana voda

Dr. Masaro Emoto dokazuje, da voda kristalizira različno glede na to, kakšnim energijam je predhodno izpostavljena. Ali je res vse energija?!

what_the_bleep_lgŽe pred časom sem si ogledala film How much bleep do we know. Film je deloma dokumentaren, deloma ima zgodbo, dodatno pa je obogaten z vizuelnimi efekti in animacijami. Glavna igralka v filmu Amanda se znajde v znanstveno fantastični izkušnji Alice v čudežni deželi, ko se njeno vsakdanje, nezanimivo in nenavdahnjeno življenje začne razpletati in pri tem odkriva negotov svet kvantnega polja.

Osnovno sporočilo filma je, da s svojo zavestjo lahko vplivamo na fizično realnost. Vsekakor je film zelo drugačen in radikalen in je bil zato tudi sprejet zelo različno. Ampak nebi zdaj o filmu, to zahteva svoj čas.

Učitelj pride, ko je učenec pripravljen

Včasih se vprašam, zakaj mi vsake toliko časa »prileti« neko sporočilo v taki ali drugačni obliki in potem za nekaj časa odide, ampak se kasneje spet vrne. Več kot očitno je, da ga ob prvem prevzemu nisem uspela doumeti in zato pride čez nekaj časa “pogledat, če je učenec že kaj bolj pripravljen”. In takrat je sporočilo podobno, čeprav ga jaz sprejmem drugače, manj začudeno in bolj ljubeče.
orig_00056

Kdo je dr. Emoto?

Nekaj takega se dogaja z dr. Masarom Emotom in njegovimi raziskavami, ki dokazujejo, da je voda dovzetna za energijske dražljaje od zunaj. Namreč to sporočilo sem prvič zasledila v filmu, ki sem ga omenila na začetku. In če se zavedamo, da je v našem organizmu pretežno voda, potem si lahko mislite, kaj iz tega sledi.

Morda se komu sliši mistično, vendar dr. Emoto se ne šali. Svoje trditve podkrepi z mikroskopskim fotografijami kristalov vode, ki se razlikujejo glede na to, od kje je bila voda odvzeta oz. čemu je bila izpostavljena. Npr. če ob kozarcu vode molimo, smo ljubeči, ponavljamo npr. besedo ljubezen, bo takšna voda povsem drugače kristalizirala kot če kozarec izpostavimo kričanju, negativni energiji, ponavljanju besed kot je npr. sovraštvo.
orig_00052

Vse je energija

Kar se mene tiče, zagotovo vem, da kadar se spravim h kuhanju z veseljem, kadar se mi ljubi in sem dobro razpoložena, mi hrana veliko bolj uspe kot pa če kuham nezadovoljna, se počutim kot žrtev, ker imam pač same moške v hiši, ki so raje lačni kot pa da bi kuhali. Da ne govorim o tem, da negativna energija in stres sčasoma v človeku sprožita neželene procese oz. bolezen.

Že zelo dolgo nazaj sem prejela v dar t.i. informiran kozarec, nekaj časa sem ga uporabljala, potem pa je obležal na polici, kjer so stvari, ki se dnevno ne potrebujejo. Sedaj sem se zopet spomnila nanj. Pošteno povem, da se mi kaj bistvenega takrat ni zgodilo, je pa res, da zadeve nisem hudo resno jemala. Morda bo sedaj drugače?

orig_00039Pred kratkim sem kupila tudi Brito, to je filter za kamen in ostalo svinjarijo, ki je v naši vodovodni vodi.

Trudim se po svojih močeh, da se telo in duša dobro počutita, kakšni pa so kristali znotraj mojega telesa pa še ne vem. Upam, da so zanimivi!

1 komentar

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.