Samcy Jay, skupina Skater: Uf, smo se imeli lepo

Glasba skupine Skater predstavlja zvrsti, kot so fusion, plesna glasba ter turbo folk. Njihove skladbe so prave »ljudske uspešnice«: Dimnikar, Pridi k meni, Falot, Ne laži, Roke proč, Vroče Petke, Raketa, Arrivederci Vanč …

Ime in priimek: Samcy Jay
Poklic oz. dejavnost:
skupina Skater
Starost: 32
phoca

Naštej tri asociacije na pojem ‘medgeneracijsko povezovanje’. Narodna glasba, veselice in skupina Skater !

Kaj bi lahko ti, ali vsak od nas, naredil za boljše medgeneracijsko sožitje? Na temu je tako ali tako že dovolj narejeno, vsaj moje mnenje je takšno. Glede na to, da sem pa kar nekaj časa delal v Domu upokojencev, pa sem za to že naredil veliko. Obljubim pa, da bomo z našo glasbo poskrbeli še naprej da bo to sožitje trajalo še dlje …

Kateri je tvoj najljubši spomin na babico ali dedka? Morje in počitnice pri njiju oz. Njih. Otroška leta smo preživeli večinoma skupaj, doma in na dopustu. Najlepše pa je bilo na morju, v kampu …. Uf, smo se imeli lepo.
skater111

Katera je največja dragocenost, vrednota ali nauk, ki si ga prejel od babice, dedka ali druge starejše osebe? Uči se, uči se, uči se … Ampak jaz se nisem rad, pa sta sedaj vendarle ponosna name.

Moja babica je skuhala/spekla najboljše: Moja babica je specialist za govejo juhco in potico … Česar se loti, je hudo dobro.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3DGEii4YQiI[/youtube]

V čem so glavne razlike med odraščanjem danes in časom, ko si bil sam otrok? Danes je vse bolj na hitro, neverjeten tempo, ko sem jaz odraščal, je še bilo vse ležerno, mirno. In neizmerno lepo. No, saj je zdaj tudi, ampak nam je bilo lepše, starejšim še lepše, pa čeprav smo imeli dosti manj kot imajo otroci danes ( mislim predvsem na vse dobrine in »luksuz«).

bz-racunalnikKaj ti pomeni internet, za kaj ga uporabljaš? Internet je nuja. Če nisi na netu, te dejansko ni. Jaz ga večinoma uporabljam za poslovne namene in za branje novic.

Kako gledaš na starost, te je kdaj strah zrele dobe? Zrele dobe me niti ni strah, no saj smo že v zrelih letih. (smeh) Drugače pa tako, starost je modrost, s čimer bi se jaz popolnoma strinjal.

Kako vidiš sebe v zlatih letih – s čim se ukvarjaš, če zavrtiš čas v prihodnost? Uff, težko vprašanje. Mislim, da mi mladi trenutno ne razmišljamo kaj bomo počeli čez 10 dvajset ali več let, ampak se ukvarjamo s tem, kako sploh preživet dan, teden in mesec. Pravzaprav živimo iz danes na jutri. Lepo pa bi bilo, če bi ….
skater663

Ponosen sem na? Na to, da sem kar sem in da se je ves trud, ki sem ga vložil v skupino Skater, tudi poplačal, oziroma se še bo.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.