Piercing, 2. del: nabodi, prebodi me!

Obstaja nešteto razlogov zaradi katerih se ljudje odločajo za prebadanje intimnih delov in njihovo krasitev s svetlečim nakitom. Nekateri na ta način poveličujejo svoje sadomazohistične želje, svoj spolni libido, nekateri pa se za uhančke v obliki rink ali paličic v teh občutljivih delih telesa odločijo zgolj iz estetskih razlogov.

Rimski poveljniki centurij so nosili usnjene prsne ščite, na katerih so imeli na predelu bradavic všite majhne uhane, ki so služili kot obešalnik za njihova ogrinjala. To je privedlo do prepričanja, da lahko prebodene bradavice služijo kot obešalnik, vendar pa vam lahko vsak, ki si je dal prebosti bradavičke pove, da bi bila to izredno neprijetna izkušnja.

Sredi 14. stoletja so začele ženske nositi izredno globoke dekolteje, ki so razkrivali skoraj celotne prsi. Bavarska kraljica Isabella je uvedla modo oblek velikih dekoltejev, saj so bile obleke odprte skoraj do popka. Nekatere obleke so imele tako globoke dekolteje, da so kazale celotne prsi in bradavičke, katere so si ženske okrasile z nekakšnimi diamantnimi knofki ali naprstniki.

Tiste bolj drzne, pa so si dale bradavičke kar preluknjati, da so lahko nosile zlate uhane, ki so jih med seboj povezale z zlato ali diamantno verižico.

Prebadanje prsnih bradavic pa je del tradicije indijanskih in nekaterih alžirskih plemen, saj na ta način ženske izražajo svojo senzualnost.

Tako ženske kot moški, ki so si dali prebosti bradavičke pravijo, da je vredno potrpeti bolečine, saj uhanček neprestano stimulira bradavičke, le te postanejo večje, bolj občutljive in bolj zanimive.

Dekleta in ženske se vedno bolj pogosto odločajo za uhanček v klitorisu saj, čeprav je postopek boleč, se kasnejši užitki ne morejo kosati z ničemer (pravijo?!). Uhanček v klitorisu je dobrodošla spolna igračka, saj ta, najbolj občutljiv del ženskega telesa neprestano stimulira in draži, zakar bo njegova lastnica norela od ugodja. Dekleta pa si prebadajo tudi ustnice, venerin hribček, oziroma kateri koli del vagine, kjer je dovolj mesa, da se uhanček ali paličica obdrži.

Obstaja tudi kar nekaj vrst prebadanj moških genitalij. Najbolj znan in priljubljen, saj se najhitreje zaceli in velja za izredno privlačen okrasek, je piercing imenovan princ Albert. Gre za okrogel uhanček v glavici penisa, ime pa je dobil po angleškem princu Albertu, možu kraljice Viktorije, ki je slovel po svojem uhanu v spolovilu.

Okoli leta 1825 je moška moda zapovedovala izredno ozke hlače, zato je imelo mnogo moških probleme, saj so želeli, da je njihova moškost obrnjena v levo ali desno stran, da na hlačah ne bi nastala preveč opazna izboklina. Mnogi, med njimi tudi princ Albert, so si zato dali prebosti glavico penisa in si vanj vstavili rinko ter obesili svojo moškost na majhno kljuko, ki je bila všita na notranji strani hlač.

Nekdaj je bil uhan v penisu izredno praktičen pri nošenju obleke, danes pa naj bi bil prijetno spolno poživilo, saj naj bi obema partnerjema nudil dodatno zadovoljitev in stimulacijo. Kar precej žensk prizna, da je zanje penis z uhančkom veliko bolj simpatičen, kot tisti brez.

Pri moških je priljubljeno tudi prebadanje kože med jajčki, ki naj bi prav tako pripomoglo k večjim posteljnim užitkom, korenine tovrstnega prebadanja pa so pri plemenih v Indoneziji. Moški so si po tradicionalnih plemenskih običajih ta del telesa prebadali kot simbol moškosti, poleg tega, pa naj bi uhan povečal tudi njihovo spolno moč.

Moški iz Samoe so si prebadali kožo med spolovilom in anusom, kot del obreda s katerim so stopili iz obdobja deškosti v moškost. Verjeli so, da uhan v tem delu telesa, danes poimenovan »guiche«, kar lahko pomeni odprtino ali okno, stimulira delovanje prostate.

Guiche se odsvetuje moškim, ki se ubadajo s kolesarstvom in večino dneva presedijo, saj je uhan na delikatnem mestu in je treba zanj zelo dobro skrbeti, da ne pride do neželjenih komplikacij.

Uhani v intimnih delih naj bi popestrili spolno življenje njihovih lastnic in lastnikov in povzročili nepredstavljive vrhunce. Ali je v tem kaj resnice, pa vedo le tisti, ki so zbrali dovolj poguma in se dali prebosti.

3 KOMENTARJI

  1. Meni so piercingi zelo všeč. Zelo rada jih nosim. Z njimi do sedaj nisem imela težav. Imam piercinge v ušesih(v desnem 3+2 v hrustancu, v levem 2), piercing nad popkom, piercing pod popkom, sedaj pa se odločam tudi za piercing v prsnih bradavičkah. Zelo mi je všeč in si ga bom prav kmalu dala narediti.

  2. Meni so piercingi zelo všeč. Zelo rada jih nosim. Z njihi do sedaj nisem imela težav. Imam piercinge v ušesih(v desnem 3+2 v hrustancu, v levem 2), piercing nad popkom, piercing pod popkom, sedaj pa se odločam tudi za piercing v prsnih bradavičkah. Zelo mi je všeč in si ga bom prav kmalu dala narediti.

  3. Meni so piercingi zelo všeč. Zelo rada jih nosim. Z njihi do sedaj nisem imela težav. Imam piercinge v ušesih(v desnem 3+2 v hrustancu, v levem 2), piercing nad popkom, piercing pod popkom, sedaj pa se odločam tudi za piercing v prsnih bradavičkah. Zelo mi je všeč in si ga bom prav kmalu dala narediti.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.