Kako se imenuje Debitelov naročniški paket za seniorje?

Nagrade, 15 Debitelovih majic, bomo med pravilnimi odgovori in pod nadzorom stroge komisije izžrebali 29.7.2013 na sedežu uredništva portala Varne starosti (Nesthor d.o.o.) in po pošti razposlali srečnim izžrebancem.

Celoten pravilnik nagradne uganke si lahko preberete TUKAJ.

Še malo pomoči pri reševanju:

Iščemo ime Debitelovega naročniškega paketa, ki je namenjen aktivnim upokojencem in seniorjem, ki ste preudarni in plačujete le tisto, kar potrebujete. Omogoča vam, da sami določite in zakupite ustrezno količino minut pogovorov, sporočil SMS in prenosa podatkov.

Če uporabljate mobilni telefon zgolj za pogovore z bližnjimi, lahko zakupite ustrezno število ur pogovorov – 1, 2, 4 ali 8. Odvisno, kako pogosto in kako dolgo ste radi na telefonu. Že za 5 evrov na mesec lahko kar eno uro kličete v vsa slovenska omrežja!

Vsi, ki si radi z vnučki pogosto dopisujete prek sporočil, lahko zakupu minut dodate še ravno pravšnje število SMS-ov. Seniorji, ki imate pametne telefone, pa lahko z ugodnim zakupom prenosa podatkov uživate tudi v zanesljivem mobilnem internetu. Vremensko napoved, zadnje novice, zemljevid in ostale zanimivosti boste tako imeli vedno na dlani.

Več informacij o omenjenem paketu si lahko preberete tudi na www.debitel.si.

No, za kateri Debitelov naročniški paket gre? Kako se imenuje?

Odgovore pošljite prek kontaktnega obrazca, kliknite TUKAJ.

Oglasno sporočilo

1 komentar

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.