Sklenite depozit z višjo obrestno mero

Varčevati ali ne, danes sploh ni več dilema. Vprašanje je le, v kakšni obliki. Tudi ta odločitev ni težka, saj je za to na voljo več različnih možnosti.

  • Depozit na odpoklic je primeren, če želite svoj denar varno naložiti za daljši čas in hkrati imeti možnost, da vezavo predčasno zaključite. Ponudba velja za depozite na 366 dni, ki jih lahko brez stroškov prekinete po 6 ali 9 mesecih.
    Primer: Za vezavo 5000 evrov bi po 12 mesecih dobili 195 evrov obresti, če se odločite za prekinitev po 6 mesecih, bi jih bilo še vseeno za 97 evrov, ob prekinitvi po 9 mesecih pa 146 evrov
  • Vezani depozit vam omogoča, da vaši prihranki varno rastejo. Če vaši prihranki presegajo 250 evrov in želite še razmisliti, kako jih boste uporabili, se lahko odločite za depozit od 91 dni do 3 let, odvisno od tega, kdaj boste svoj denar potrebovali. Preverite tudi dodatne ugodnosti, ki veljajo za uporabnike osebnih računov v Abanki.
  • Depozit z mesečnim izplačilom obresti je prava izbira za tiste, ki si kljub temu, da svoj denar varno vežete, želite z obrestmi, ki jih dobite izplačane vsak mesec, še kaj privoščiti. Zneske nad 4.000 evrov lahko tako vežete za obdobje nad enim letom in njihove “sadove uživate” sproti.
  • Namensko varčevanje je varčevanje v majhnih zneskih, ki ne bodo bistveno obremenili družinskega proračuna. Zanj se lahko odločite kadarkoli, že od 20 evrov mesečno. Dolžino varčevanja in znesek mesečnih pologovlahko prilagodite vašemu cilju (najmanj 3 do vključno 60 pologov) in vašim finančnim možnostim, po želji pa lahko vplačujete tudi večkrat mesečno. Na spletnem mestu Abanke si lahko izračunate koliko časa boste potrebovali, da bi privarčevali želeni znesek.
    Primer: Tako si boste npr. računalnik v vrednosti 500 evrov lahko privoščili že po enem letu, če boste vsak mesec vplačali  po 41 evrov.

 

Odločite se za eno od navedenih oblik varčevanja v eni od 41 poslovalnic Abanke v Sloveniji.

Oglasno sporočilo

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.