Bodite povezani s svojimi najbližjimi. Enostavno in ugodno.

Ugodnosti za upokojence pri Tušmobil

Mobilni telefoni so že skoraj popolnoma nadomestili stacionarne telefone, saj omogočajo večjo fleksibilnost in dosegljivost, zaradi česar se boste počutili bolj varne. Preko mobilnega telefona ste lahko vselej v stiku s svojimi najbližjimi, ne glede na to, kje se nahajate. Pri Tušmobilu smo zato posebej za upokojence pripravili posebno ponudbo, s katero boste naročniško razmerje sklenili brez plačila priključnine in tako še dodatno prihranili.

Enostavna uporaba mobilnega telefona

Potrebe in želje različnih generacij narekujejo tudi različne trende uporabe mobilnih telefonov. Ravno zaradi tega smo pri Tušmobilu za upokojence izbrali spekter mobilnih telefonov, ki so enostavni za uporabo in zaradi tega primerni za starejšo generacijo. Običajno gre za modele telefonov, ki imajo velike tipke ter velik in pregleden zaslon. Nekateri izmed telefonov vsebujejo tudi dodatne funkcije, ki so zelo uporabne, na primer tipko za klic v sili. Telefoni so vam na voljo že od 1 evra dalje.

Z mobilnim telefonom lahko kličete po izjemno ugodnih cenah

Tušmobil skrbi za zadovoljstvo vseh svojih strank, pri čemer tudi na upokojence nismo pozabili. Ker se zavedamo, da se potrebe naših strank razlikujejo, smo pripravili tudi različne pakete.  Izmed Tušmobilovih naročniških paketov našim starejšim strankam priporočamo paket KLASIK 5, s katerim lahko za zgolj 5 evrov na mesec kličete kar 50 min tako na fiksne kot tudi na mobilne številke.

Poleg paketa KLASIK 5 pa smo za tiste, ki kličete malo več, pripravili paket BREZMEJNIH 200, ki namesto minut vsebuje 200 ENOT.  Pri tem je potrebno poudariti, da 1 ENOTA pomeni 1 minuto za klice ali 1 SMS sporočilo ali 1 MMS sporočilo ali 1 MB prenosa podatkov. Vključene enote lahko poljubno koristite za klicanje, pošiljanje sporočil ali brskanje po spletu.

Člani Tuš kluba pri Tušmobilu kličete še ugodneje

Če nakupujete v trgovinah Tuš in ste član Tuš kluba, se vam še posebej izplača postati uporabnik Tušmobila, saj boste z vsakim nakupom v trgovinah Tuš zbirali dodatne minute za klice. Ob naslednjem nakupu v trgovinah Tuš preverite na računu, koliko minut ste že zbrali na vaši Tuš klub kartici. Brezplačne minute boste lahko začeli koristiti takoj, ko boste povezali Tuš klub kartico z vašo mobilno številko. Za več informacij povprašajte prodajalko v trgovini Tuš.

Za več informacij o ponudbi obiščite Tušmobilovo spletno stran www.tusmobil.si ali pokličite naš 24 urni Center za pomoč uporabnikom na telefonsko številko 070 700 700.

Oglasno sporočilo

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.