Prvi rojstni dan MGC Bistrica v Domžalah

Prvi rojstni dan bo prijazno, strokovno osebje praznovalo skupaj s stanovalci in obiskovalci.

Vljudno vabljeni na slavnostno praznovanje s kulturnim programom v sredo, 13. novembra 2013, z začetkom ob 15. uri.

To bo priložnost za nova poznanstva in spoznavanje samega centra. Prostrano pritlično avlo bodo od 11. do 30. novembra krasili ročni izdelki stanovalk in slike avtorice Magdalene Marinšek, ki prav take stanuje v MGC Bistrica.

Senior resort MGC Bistrica v Domžalah ponuja raznovrstne storitve na enem mestu in je edini, ki ima oskrbovana stanovanja v povezavi z domskim delom. V pritličju centra sta poleg restavracije, ki je v prvi vrsti namenjena stanovalcem, po predhodnem naročilu pa tudi zunanjim obiskovalcem in kavarne tudi druge tržne dejavnost, in sicer salon za nego, pedikuro in masaže, frizerski salon, medicinski center, studio vadb za dušo in telo, protibolečinska ambulanta, zobozdravstvena ambulanta, salon spinomasaže ter korekcije hrbtenice, prve dni novembra pa bo svoja vrata odprla tudi lekarna.

V samem centru se vedno kaj dogaja. Živahno je medgeneracijsko sodelovanje, ko se ob pomoči mladih in prostovoljcev v različne ustvarjalne in prostočasne dejavnosti vključujejo tako stanovalci kot zunanji uporabniki – občani Domžal, Kamnika in drugih občin.

Vse o MGC Bistrica tudi na prenovljeni spletni strani www.mgc-bistrica.si!

V poletnih mesecih je zaživela prenovljena internetna stran, kjer lahko najdete vse potrebne informacije o centru, o možnostih bivanja v domu starejših občanov, o nakupu oskrbovanega stanovanja in podobno. Prav tako lahko najdete, katere tržne dejavnosti vse se izvajajo v centru in kdo jih izvaja, spremljate pa lahko tudi tekoče dogajanje, kaj je dobrega na jedilniku in še marsikaj.

SENIOR RESORT – MGC BISTRICA – V OBJEMU ŽIVLJENJA

Senior resort v Domžalah: nikoli sami, pomoč in družba vedno na dosegu!

Več informacij:

SENIOR RESORT MGC BISTRICA
Cesta talcev 10, 1230 Domžale

Telefon: +386 (0)1 72 97 310
Spletna pošta: info@mgc-bistrica.si
Spletna stran: www.mgc-bistrica.si

Nada Slak, vodja socialnega programa
Mobitel: +386 (0)51 273 969
Spletna pošta: nada.slak@mgc-bistrica.si

Benita Kovič, prodaja oskrbovanih stanovanj
Mobitel: +386 (0)31 647 333
Spletna pošta: info.benep@gmail.com

Oglasno sporočilo

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.