Nagradna igra: Skrivna dirka za naročnike na e-novice

Za nove in stare naročnike na e-novice Zlata leta pripravljamo nagradno žrebanje, v katerem bomo podelili tri knjige Skrivna dirka, ki opisuje zakulisje vrhunskega kolesarstva. Zgodbo pripoveduje Tyler Hamilton, ki je del kariere treniral skupaj z Lanceom Armstrongom. Nagrade podarja založba Ciceron. Več o knjigi Skrivna dirka si lahko preberete tukaj.

Nagradna igra traja od 15. do 25. maja 2o13. V njej sodelujejo vsi, ki bodo do 25. maja 2o13 postali naročniki na e-novice Zlata leta.

26. maja 2013 bomo izvedli žrebanje, v katerem bomo s knjigo nagradili nekoga, ki je bil na e-novice naročen že pred 15. majem, eno knjigo bomo podarili enemu izmed naročnikov, ki je to postal med 15. in 25. majem na portalu zl.webinarji.eu in eno novemu naročniku, ki se bo prijavil preko strani Zlata leta na Facebooku.

Kako sodelujete v nagradni igri?

Tisti, ki ste že naročeni na naše e-novice, samo stiskajte pesti, da vas izžrebamo. Če še niste naročeni na naše brezplačne e-novice, sledite spodnjim navodilom.

Kako se naročite na e-novice Zlata leta?

Naročnina na e-novice Zlata leta je brezplačna.

1. Vse kar morate storiti je, da na portalu zl.webinarji.eu kliknete na sličico

ali na Facebook strani Zlata leta kliknete na sličico

2. Nato vpišete svoj e-naslov in kliknete na gumb “Naročite se na e-obvestila” in sledite navodilom.

Če vam naše e-novice ne bodo všeč, se lahko vsak trenutek brez obveznosti odjavite. Povezavo za odjavo boste našli na koncu vsakih naših e-novic.

Nagrajenci bodo objavljeni 27. maja 2013 v posebni novici na portalu Zlataleta.com in obveščeni po e-pošti.

Srečno!

 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.