Tek na smučeh – začetni in nadaljevalni tečaj z Majo Benedičič

PRIJAVE SO ZAKLJUČENE!
TEČAJ JE PRIMEREN ZA VSE GENERACIJE!

Kot smo napovedali že v članku Tek na smučeh – idealna zimska aktivnost, bomo to zimo na portalu zl.webinarji.eu na obsežen način predstavili tek na smučeh. Poleg napovedane serije člankov pa načrtujemo tudi druženje in praktične vaje. Ko boste v prihodnjih tednih prebrali vrsto nasvetov in napotkov na naših straneh, si boste prav gotovo zaželeli vse to preizkusiti še v praksi.

Ker je tek na smučeh lahko tudi družabna aktivnost, smo se z Majo Benedičič odločili, da organiziramo začetni in nadaljevalni tečaj, na katerem boste spoznali in preizkusili tako klasično kot tudi drsalno tehniko. Tečaje bomo izvajali v januarju 2011 v Ratečah, kjer imajo idealne pogoje za takšne aktivnosti.

Maja je razvila svoj način poučevanja, ki ga imenuje Vitalis. Bistvo tehnike Vitalis je, da je učenje tehnike teka na smučeh bistveno lažje in hitrejše, saj se zaradi posebnih vaj tečajniki bolj sprostijo in nato hitreje osvajajo pravilno gibanje.

Začetni tečaj bo potekal v soboto in nedeljo, 15. in 16. januarja 2011, nadaljevalni pa dva tedna kasneje, torej 29. in 30. januarja 2011.

Tečaj je primeren za vse starosti, poskrbljeno bo za prehrano, prenočišče (v gostilni Uh v Ratečah), po potrebi tudi za najem opreme. Cena za en vikend paket je 120 evrov. Doplačilo za najem opreme je 10 evrov na dan.

Udeleženci tečaja bodo imeli v času tečaja 30% popust za nakup na vse izdelke v trgovini Ponca v Ratečah (možno tudi brezplačno strokovno svetovanje in testiranje opreme)

Ponca - vrhunska tekaška oprema

Oglejte si še podroben program za začetni tečaj teka na smučeh in program za nadaljevalni tečaj teka na smučeh.

Za dodatne informacije pišite na naslov teknasmuceh@zl.webinarji.eu.

Preberite tudi: Tek na smučeh - idealna zimska aktivnost | Tek na smučeh - kondicija | Tek na smučeh - klasična tehnika | Tek na smučeh - drsalna tehnika

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.