Predsedniki ZDUS z mobilnim operaterjem o paketu za upokojence

Na srečanju bodo premierno predstavili IZIsrebrni paket, ki so ga oblikovali posebej za upokojene.  Namen srečanja je  pogovor ter izmenjava za mnenj o predstavljenem paketu.

Prisluhnili bodo predlogom, saj verjamejo, da lahko le z izmenjavo mnenj in predlogov uporabnikov v bodoče še izboljšajo svojo ponudbo.

Zavedajo se, da so upokojeni po eni strani lahko finančno zelo občutljivi, po drugi strani pa lahko s svojimi bogatimi izkušnjami pomagajo oblikovati ponudbo, ki bo zares zadovoljila njihove potrebe.

IZI mobil je v šestih letih delovanja dokazal, da je njegova ponudba cenovno izjemno atraktivna, enostavna, kakovostna in nezavajajoča, zaupa mu že skoraj 10-odstotkov predplačniških uporabnikov. Največja prednost IZI mobila so nizke cene, možnost omejitve stroškov, polnjenje računa zgolj s poslanim SMS sporočilom, cenovno ugodni mobilni aparati, tudi na obroke, delovanje v omrežju Mobitela in še veliko več.

V debatno skupino bo vključeno prvih 50 predsednikov ZDUS-a, ki jih bodo v zameno za njihov čas, posredovane izkušnje ter pripravljenost na sodelovanje tudi obdarili.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.