V Dramski šoli Barice Blenkuš bodo igro osvojili tudi seniorji

V programu »Seniorji« se boste preizkusili v dramski igri in osvojili igralske veščine, odrsko improvizacijo ter vse potrebno za suveren gledališki nastop. Izbirali boste tiste teme, ki so vam blizu. Z vrstniki, morda celo bodočimi prijatelji, boste spregovorili o sebi in svojih izkušnjah, o bolj in manj lepih trenutkih preživetega, pedagoginja pa vas bo vodila v odrskem prostoru tako, da boste skupaj ustvarili celovito odrsko predstavitev.

Dramska šola Barice Blenkuš - logotip

Program »Seniorji« bo vodila Nina Skrbinšek. Igralka in lutkarica ima za sabo že ogromno gledaliških in lutkarskih predstav ter dolgoletne izkušnje s poučevanjem dramske igre in umetniške besede. Ker pa je tudi sama seniorka, dobro ve kako pristopiti do starejših in jih kar se da veliko naučiti, seveda na sproščen in zabaven način. V programu bo prav tako dala svojim slušateljem veliko ustvarjalne svobode, predvsem v vsebinskem smislu. Pravi namreč, da je »za njimi dobršen del preživetega, izkušenj, spoznanj, vedenja … pred njimi pa oder, kjer lahko vse to odigrajo.«

Program bomo začeli izvajati oktobra 2011, vaje pa bodo potekale 1-krat tedensko po tri šolske ure. Pred sprejemom v program je obvezno obiskovanje spoznavnega seminarja, kjer imate možnost spoznati šolo in način dela ter pedagoginjo in bodoče sošolce, preden se odločite za celoletni vpis. Vpišete se lahko do 1. oktobra na elektronskem naslovu info@dsbb.si. Šolnina za šolsko leto 2011/12 znaša 300 €, kjer je možno plačilo na 10 obrokov. Več informacij lahko dobite na spletni strani www.dsbb.si, elektronskem naslovu info@dsbb.si ali na telefonski številki 051 304 351.

Oglasno sporočilo

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.