Darilo za spričevalo: Obisk Escape rooma!

Kaj podariti, da boste vašega šolarja zares razveselili, hkrati pa zadovoljili svoj kriterij glede kakovosti in sporočilne vrednosti samega darila? No, letos z odgovorom ne bi smelo biti prevelikih težav, saj lahko podarite darilni bon za obisk Escape rooma Enigmarium®. Pa poglejmo zakaj:

  • gre za novo in zabavno igro, ki spodbuja uporabo možgančkov. Obisk escape rooma je danes nadvse »IN«, zato je darilni bon trendovsko darilo, ki se ga bo zagotovo razveselil vsak najstnik.
  • čeprav izhaja iz koncepta računalniških igric, je igra pravo nasprotje temu: je nadvse resnična izkušnja, zahteva sodelovanje ekipe, uporabo praktičnih spretnosti, reševanje resničnih nalog in ugank ter uporabo zdrave kmečke logike…
  • obdarovancu s takim darilom torej sporočate, da cenite njegovo pamet, iznajdljivost in vedoželjnost, ki presega šolsko znanje.
  • obdarovanec lahko darili bon koristi v katerikoli Enigmariumovi sobi v Sloveniji (preverite spletno stran, kjer lahko preko rezervacijskega sistema poiščete sobo in izberete termin). Obisk je možen kadarkoli (do izteka veljavnosti bona).
  • in ne nazadnje – darilni bon (vrednost je 60,00 €) velja za pobeg ekipe 2 do 5 oseb, zato lahko obdarovanec povabi s seboj kogar želi: sošolce, prijatelje ali družino (imate torej kar nekaj možnosti, da v ekipo povabi tudi vas :))

In zakaj so sobe Escape room Enigmarium® tako popularne?

Igra je primerna za igralce vseh generacij, le za mlajše otroke je obvezno spremstvo staršev. Vse zanke, uganke in dramaturgijo so izvirno zasnovali sami. Razvili so poseben sistem pomoči s slikovnimi namigi, raznolike preizkušnje pa zasnovali tako, da vsak član ekipe pride na svoj račun. Igra poteka na simbolnem nivoju, zato znanje tujih jezikov ni potrebno. Tu so tudi najprijaznejši »gamemasterji«, zabavni high-tech pripomočki lastne razvojne ekipe ter celovita uporabniška izkušnja od A do Ž.

Lanskega septembra je Escape room Enigmarium® prvi odprl vrata na Trdinovi ulici 8 v Ljubljani, in že po štirih mesecih postal številka 1 med vsemi ljubljanskimi aktivnostmi na TRIP ADVISORju!

Projekt Enigmarium®Escape Igloo®, ki so ga lansko zimo testno zagnali v Kranjski Gori, pa je pred kratkim prejel tudi nagrado SNOVALEC 2015, ki jo podeljujeta Javna agencije SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo za najbolj inovativne ideje s področja turizma!

Nove, vedno unikatne in vsakič še boljše in bolj izpopolnjene sobe se odpirajo v Ljubljani, Mariboru, na Bledu, v Italiji, na Hrvaškem, v Španiji…

Preverite na njihovi spletni strani, KLIKINTE TUKAJ >>

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.