Projekt ASSO smo predstavili na sejmu Družina/Zdravo življenje v Celovcu

Projekt ASSO je imel od 14. do 16. novembra 2014 svoj razstavni prostor na sejmu Družina/Zdravo življenje v Celovcu. Predstavljali smo vse aktivnosti, vezane na projekt Avstrijsko – slovenske socialne mreže, predvsem pa smo promovirali na novo odprti Dnevni center aktivnosti in informacijsko pisarno za starejše v Globasnici.

Našo predstavitev ocenjujemo kot uspešno, saj se je pri nas ustavilo mnogo obiskovalcev in se zanimalo za naše delo. Predstavili smo jim dosedanje aktivnosti in načrte za v prihodnje, delili smo letake s programom delavnic in jih vabili, da nas obiščejo v Globasnici.

Kot zanimivost lahko še povemo, da je član projektne skupine ASSO iz Zavoda za medgeneracijsko povezovanje Zlata leta, Roman Čretnik, na sejmu izkoristil priložnost in daroval kri.

Sejem v Celovcu je res velik, na njem se predstavlja več kot 500 razstavljavcev in odvije se več kot 250 različnih dogodkov. Vabimo vas, da si ogledate fotogalerijo na spletni strani www.asso-projekt.si in začutite utrip sejma.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.