Uroš Perić z gosti vabi na cikel koncertov na Ljubljanskem gradu

Uroš Perić je zaslovel s svojimi interpretacijami skladb iz zlate dobe soula, bluesa in jazza tako doma kot v tujini. Na koncertih se bo občinstvu predstavil z gosti: z našo priljubljeno in vsestransko vokalistko Nuško Drašček, s svojim vokalnim triom The Pearlettes, z bluesovskim orgličarjem Robertom Ivačičem ter z izvrstnim avstrijskim jazz trobentačem Thomasom Ganschem. Uroša Perića, ki bo v letošnji sezoni med drugim gostoval v ZDA, Franciji, Švici, Nemčiji, Italiji, Avstriji in na Poljskem, bo na koncertih v Ljubljani spremljala njegova zasedba The Bluenote Quartet. Koncerti bodo v Palaciju Ljubljanskega gradu, začenjali se bodo ob 20. uri.

Na uvodnem koncertu »Najlepši dueti« 12. februarja 2015 se bo Urošu Periću kot gostja pridružila odlična in vsestranska domača vokalistka Nuška Drašček, ki v zadnjih letih blesti v najrazličnejših vlogah in na zelo različnih glasbenih področjih. Na začetku Perićeve kariere je bila celo njegova spremljevalna vokalistka in je z njim nastopila tudi na prestižnem festivalu Montreux v Švici. Tokrat bomo med drugim lahko prisluhnili njunemu izboru najlepših duetov iz zakladnice soula in jazza.

Cena vstopnice za posamezni koncert: 10,00 €, 7,00 €* za dijake, študente, upokojence, skupine nad 15 oseb.

Cena vstopnice za celotni cikel: 30,00 €, 21,00 €* za dijake, študente, upokojence, skupine nad 15 oseb.

Prodaja vstopnic: Info center na Ljubljanskem gradu, spodnja postaja vzpenjače, www.ljubljanskigrad.si ter na vseh prodajnih mestih www.mojekarte.si (med drugim Petrolovi bencinski servisi, poslovalnice Kompasa po Sloveniji …). V prodaji je tudi vstopnica za celotni cikel.

Za obisk prireditve priporočamo vožnjo s tirno vzpenjačo.

Oglasno sporočilo

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.