Mit o toplicah: V toplice le na zdravljenje ali rehabilitacijo

Zakaj se to zimo ne bi pogreli v savnah s pridihom Prlekije in ob posebnih programih savnanja v Termah Banovci  – ob polni in prazni luni ter ob sproščujočih zvokih gongov in tibetanskih skled. S knajpanjem v svetu savn in bazenskem kompleksu Zdravilišča Radenci se boste osvežili in okrepili imunski sitem ter poskrbeli za zdravje srca. Za svoja ledvica boste v zdravilišču poskrbeli s pitjem naravne mineralne vode neposredno iz vrelca v hotelu Radin. Zdravilišče Radenci slovi po radenski mineralni vodi, ki se po vsebnosti ogljikovega dioksida uvršča med najbogatejše mineralne vode v Evropi. Znamenite mineralne kopeli ugodno vplivajo na organizem, zlasti pri koronarnih boleznih, hkrati pa človeku prinašajo sprostitev in ugodje.

Raziskave so pokazale, da je kopanje v črni termo-mineralni vodi iz Term 3000 – Moravskih Toplic priporočljivo za rehabilitacijo po poškodbah in operacijah gibalnega sistema, učinkovito zdravi tudi nekatera kožna obolenja in različne oblike revmatizma. Še posebej učinkovita je črna termo-mineralna voda pri težavah s sklepi. Odkrijte tudi skrivnost masaže Panonski travnik, ki se skriva v specifičnem negovalnem olju, najdete jo samo v Termah 3000 – Moravskih Toplicah. Da vaš obisk v Prekmurju ne bo pozabljen, vam ostanek olja po masaži podarijo za domov. Edinstvena je tudi Thermalium masaža Special, ki združuje različne masažne tehnike (klasična masaža, lomi lomi, limfna drenaža, ayurveda, akopresura, refleksna masaža).

Parafinska termalna voda iz Term Lendava preprečuje in zdravi revmatska obolenja, učinkovita je pri rehabilitaciji po poškodbah perifernega živčevja in po opeklinah. Parafinska voda pa ima poleg različnih zdravilnih učinkov tudi izredno ugodne učinke na kožo. Potopite roke v blagodejno parafinsko kopel – koža in sklepi vam bodo hvaležni! S sprehodom po edinstveni Bosonogi poti bodo vaša stopala deležna posebne masaže. Masaža stopal, ki deluje na vse akupresurne točke na stopalih, se dosega s sprehajanjem po različnih naravnih površinah. Bosonoga pot je tudi ena izmed šestih točk energijskega parka, kjer vsaka izmed točk pomaga pri različnih zdravstvenih tegobah.

Ali miti o toplicah držijo, je temeljito preverjala družina Kranjec – njihove zanimive ugotovitve najdete v zloženki Razbijamo mite o toplicah na www.gremovtoplice.si.

Preverite ugodno ponudbo bivanja v Termah Lendava z vključeno široko turistično in spremljevalni ponudbo – Program »Mesečno srečanje mladih po srcu«

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.