Z vnučki na sejem družine Otroški bazar

Prvi dan prireditve, torej v četrtek, 11. septembra, bodo v Medgeneracijskem kotičku potekale številne aktivnosti, ki jih pripravljajo upokojenci osrednje slovenske pokrajine v okviru Dnevnih centrov aktivnosti Ljubljana. Dedki in babice se bodo lahko družili na delavnicah izdelovanja vetrnic in naprstnih lutk, ob odru bodo lahko spremljali telovadbo za vse generacije, za glasbeni uvod v letošnji sejem družin pa bodo poskrbeli godbeniki v okviru 8. Festivala veteranskih godb.

Tudi sicer Otroški bazar skrbi za številne družinske trenutke dedkov in babic s svojimi vnučki. Skupaj si bodo lahko ogledali živali v Mini ZOO-ju, se sprehodili med številnimi pisanimi razstavnimi prostori z bogato ponudbo za vso družino, se udeležili številnih ustvarjalnih delavnic, se podali med bogato dogajanje na zunanji ploščadi in še mnogo drugega.

Ker pa sejem ne pozablja na socialno ogrožene, so organizatorji poskrbeli tudi za dobrodelno akcijo. Z nakupom 1 Lučke (ali drugih otroških sladoledov Ljubljanskih mlekarn) boste 1 otroku iz področja Štajerske in Pomurja omogočili toplo kosilo, ki bi zaradi finančne stiske, v kateri se je znašla njegova družina, sicer ostal lačen.

Obiščite s svojimi vnuki in vnukinjami 9. Otroški bazar!

Vstop prost!

Več na: www.otroskibazar.si/ljubljana.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.