Silvestrski poljub v Pegazovem domu

Stanovalci so se dogodka veselili že od dne, ko so se na oglasnih deskah pojavili Alfijevi plakati. Ne glede na svoja leta je še vedno pevec, ki ga radi poslušajo stari in mladi, še posebej pa se je Alfi znal približati naši publiki. V vmesnih vložkih nam je povedal kar nekaj šal, vzpodbud, kako se nikoli ne smemo vdati, potrebno je vztrajati, ne glede na leta in težave.

Ob vsaki pesmi je povedal tudi del njene “zgodovine”. Tako je bilo kar nekaj melodij iz 18-letnega obdobja, ko je Alfi Nipič prepeval pri Avsenikih, vsi skupaj pa smo ponosno pomagali pri pesmi “Slovenija, od kod lepote tvoje”. Z aplavzom smo pozdravili okrogli jubilej, kajti Alfi je 5. decembra obeležil 50 let profesionalnega dela v glasbi, dogodek se bo odvijal v Kopru, tam, kjer je pred 50 leti prepeval na odru.

In povsod, kjer je Alfi Nipič, je tudi “Silvestrski poljub”. S to skladbo, ki so jo čakale še zlasti stanovalke, se je poslovil iz prijetnega druženja v Pegazovem domu, za stanovalce in stanovalke doma pa bo ta dogodek ostal nepozaben še dolgo, dolgo.

Poglejte posnetek in poslušajte to zdaj že ponarodelo pesem:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GG0sQBRd2Dg[/youtube]

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.