Vabilo na delavnico izdelovanja dekorativnega cvetja

Delavnica Socialdress – Cvetje v jeseni je v znamenju medgeneracijske solidarnosti. Podali se bomo med starejše občane na Festival za tretje življenjsko obdobje in v Dnevni center aktivnosti za starejše Šiška, kjer se jim lahko pridružite tudi drugi zainteresirani obiskovalci. Posebej ste dobrodošli stari starši z vnuki in starši z otroki. Na delavnici bomo združili moči pri izdelovanju dekorativnega cvetja iz papirja, voska in ostankov tekstila.

  • Torek, 2. 10. 2012, 15.00 – 17.30, Festival za tretje življenjsko obdobje, Cankarjev dom, Ljubljana. Vstop na festival je prost.
  • Sreda in četrtek, 3. 10. in 4. 10. 2012,  9.15 – 11.15, Dnevni center aktivnosti za starejše Šiška, Kunaverjeva 6-8, Ljubljana. Za varovance centra in izven.

Naučili vas bomo, kar znamo. Kar znate vi, boste naučili nas. Izmenjava znanja bo potekala v obe smeri, zato vabimo tudi tiste, ki že obvladate katerega od načinov izdelovanja dekorativnega cvetja.

Dekorativno cvetje

Udeleženci boste del svojih izdelkov odnesli domov, vsak po eno rožo pa pustili organizatorjem delavnice. Z njimi bomo obdarovali goste letošnjega Mednarodnega festivala sodobnih umetnosti Mesto žensk.

Udeležba na delavnici je brezplačna. Za material in orodje bo poskrbljeno. Če imate doma ostanke blaga, krep papirja, tanko žico in strgane (vendar čiste!) hlačne nogavice, ki jih ne potrebujete več, jih prinesite na delavnico. Priporočamo, da s seboj prinesete tudi lastne škarje.

Zaželeno je, da se na delavnico predhodno prijavite. Prijave na delavnico Socialdress – Cvetje v jeseni sprejemamo do srede, 26. 9. 2012 oziroma do zapolnitve mest na elektronskem naslovu: mojca.pungercar@guest.arnes.si.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.