Zahvala Očistimo Slovenijo 2012

Kar nas še posebej veseli, je, da je komunalnih odpadkov manj, kar kaže na to, da naše delo ni le Sizifovo početje.

Ponosni smo, da smo del 270.000-glave množice, ki ji je mar, množice, ki ne le godrnja, ampak je pripravljena stopiti v akcijo in narediti nekaj dobrega za okolje in svoje potomce. Združeni zmoremo več, to je dejstvo. Pomislite, kaj vse še lahko naredimo dobrega, če ostanemo povezani?

Bravo, Slovenija! Privilegij je bil delati z vami in iskrena hvala, da ste z nami. Vsak od nas je prispeval pomemben del k izvedbi tega neverjetnega projekta. Samo za primerjavo – na isti dan so čistili Portugalci. V državi z 10 milijonov prebivalci je čistilo 110.000 prostovoljcev, kar je 1 % prebivalstva. Pri nas pa kar 14 %!

Zavedamo pa se, da se naše delo tu ni končalo, zato bomo Ekologi brez meja še naprej trdno vztrajali na poti, za katero menimo, da je prava. Akcija je jasna zahteva odločevalcem, da državljani želimo sistemske spremembe na področju divjega odlaganja. Če bi se nam radi pridružili, vas bomo z velikim veseljem sprejeli, saj vedno potrebujemo podporo podjetij in ljudi kot ste vi – odločne, pogumne, plemenite.

Želimo si, da nas bo ta val prostovoljskega duha in pozitivnih sprememb še naprej povezoval, zato se bomo Ekologi brez meja pridružili Slovenski filantropiji in številnim prostovoljcem že 21. aprila, ko bomo na Dan za spremembe premagovali osamljenost. Pridružite se nam še vi!

Več informacij bo odslej na voljo na spletni strani Ekologov brez meja.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.