50 najvplivnejših Kozjanskega in Obsotelja

Lestvico sestavljajo vplivni posamezniki, katerih rodna grud je Kozjansko in Obsotelje, ali pa so si tu ustvarili življenje, so zapisali na portalu Kozjansko.info.

“Z lestvico 50 najvplivnejših Kozjanskega in Obsotelja, želimo prebivalcem tega območja povedati, da iz njihovih domačih krajev izvirajo mnogi ugledni, uspešni in vplivni ljudje, ki s svojim delom, ustvarjalnostjo in vrhunskimi dosežki mnogokrat presegajo lokalno okolje ter puščajo pečat v slovenski družbi in morda tudi širše. Naše sporočilo je, da se z delom, trudom in predanostjo da narediti karierni in osebnostni preboj, obenem pa prispevati k boljšem, kvalitetnejšem življenju vseh, bodisi v lokalni skupnosti, regiji, v Sloveniji ali svetu. Obenem pa z lestvico opozarjamo tudi na nekatere, ki svojo pot k slavi in bogastvu tlakujejo na manj dostojen ali celo na nepošten način,” je zapisal urednik portala Kozjansko.info Rok Čakš.

In kdo so najbolj vplivni? Spodaj objavljamo lestvico do petnajstega mesta, kdo je še na njej, pa lahko pogledate tukaj.

Prvih petnajst na lestvici najvplivnejših (kliknite za povečavo)

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.