Pegazov dom praznoval 4. obletnico

Ker v domu veliko pozornosti posvečamo gibanju, glasbi, prijetnemu vzdušju in toplim medsebojnim odnosom, smo v tem stilu pripravili tudi naše praznovanje.

pegaz6

Plesali so otroci iz vrtca Izvir, dva plesna para, Nika Pšajd in Blaž Majcen ter Vesna Kovačič in Peter Kitak, s poskočno točko so se predstavile učenke I. OŠ Rogaška Slatina, učenci II. OŠ Rogaška Slatina pa so pripravili dramatizacijo »Lepa Vida«. Zbrane so nagovorili župan Rogaške Slatine, mag. Branko Kidrič, predstavnica Cometta Helena Čampa in direktorica doma Kristina Kampuš.

pegaz2

Program so popestrili še pevci domskega pevskega zbora in naš stanovalec g. Stane Hudolin, ki je s harmoniko prav virtuozno zaigral splet slovenskih narodnih, poleg tega pa se je v humorističnem smislu predstavil tudi kot županski kandidat.

pegaz3

Za prijetno vzdušje po prireditvi so poskrbele naše kuharice in kuharji, ob zakuski smo so lahko ogledali še projekcijo dogodkov iz preteklega leta, ob tej priložnosti je bila na ogled razstava ročnih del stanovalcev, slik na svilo, ki so jih slikali stanovalci, gobelinov ter razstava slik društva Mavrica, ki so jih člani društva ustvarili v jeseni preteklega leta in jih, kot vsako leto, podarili Pegazovemu domu.

pegaz7

In ob tej priložnosti je izšla nova številka glasila Pegazov utrip, v katerem predstavljamo življenje v našem domu, nekatere življenjske zgodbe naših stanovalcev in tudi nekaj hudomušnih fotoutrinkov smo dodali.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.